Glasbesiktning

Få en professionell bedömning

Vi utför besiktningar av alla sorters glas.

Med en glasbesiktning kan vi utesluta om glaset kan åtgärdas eller om det behövs kasseras. Glasen kan vara drabbat av svåra etsningar, beläggningar eller fått shock märken eller repor etc.

Det finns många fördelar med att först utföra en professionell glasbesiktning, inte minst från en finansiell anledning. Vi har hört många historier om företag som har tagit förhastiga beslut och bytt ut alla balkonginglasningar och glasräcken. Orsaken till varför glasen byttes ut uppstår igen.  Företaget kontaktar oss för en professionell glasbesiktning där vi konstaterar att glasen gick att rädda från första början.

Vår vision är att rädda så många glas vi kan från att hamna på tippen. Både från en ekonomisk synvinkel för eran del, men mestadels i syfte för vår miljö.

Det spelar ingen roll vart era glas är placerade eller om det är en glasfasad, glastak eller ljusgård. Vi har certifierade yrkesklättrare, Rope Access som kan utföra er glasbesiktning.

Vi på CGS Nordic rekommenderar att ni boka en glasbesiktning först! Till 98% kan vi rädda glasen från att hamna på tippen.