Glas-rekonditionering

Mot etsningar och beläggningar


Vår spetskompetens är Glas-rekonditionering och med denna metod rengörs glasytan på djupet och ta bort alla beläggningar från betong, salter, kalk och oxidanter på alla sorters glas.

Beläggningar och etsningar kan innehålla upp till 30 olika ämnen och förkommer oftast på balkonginglasningar, glasräcken, glasfasader, ljusgårdar och glastak.

Vi använder inga frätande medel och vi slipar inte. En Glas-rekonditionering orsakar inga skador eller skiftningar. Våra redskap är skonsamma och vi använder en unik vattenbaserad pasta som är framtaget specifikt för glas. Den är inte frätande eller skadlig för miljön. 

Vi hjälper många fastighetsbolag, byggföretag och eftermarknadsavdelningar att släcka besiktningsärenden som har kommit in gällande beläggningar.

Denna tjänst är även tillgänglig för fastighetsbolag som vill få tillbaka glansen i sina fönster.Om ni är en Bostadsrättsföreningar och önskar mer information klicka --> här

För prisförfrågan med RUTavdrag för privatpersoner klicka --> här 


Tillval:
Glasförsegling

Ett tillval där man förseglar porerna i glaset och ger ett långvarigare skydd och glans efter en utförd Glas-rekonditionering.